• DOLAR 32.569
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2412.677
  • ...
HÜDA-PAR Van teşkilatından Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Rasim Saygın ve İl Başkan Yardımcıları Fevzi Doğan ve Faruk Tasan, İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına`yı ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundular.
 
Yapılan ziyarette; eğitim ile ilgili yapılacak olan hizmetler, Van genelindeki eğitim seviyesinin artırılması için yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Milli Eğitim İl Müdürü Kına, Eğitim - öğretim yılının başlamasıyla çok yoğun olduklarını belirterek, geçtiğimiz yıllarda yaşanılan depremlerde Van ilinin eğitim noktasında büyük sıkıntılar yaşadığını belirtti.
 
Kına, bu yıl için okulların onarıldığını ya da yeniden inşa edilerek hizmete açıldığını, çok az sayıda lokal sorunlarının olduğunu, bunların da bir ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.
 
Hür Dava Partisi İl Başkanı Av. Rasim Saygın da; parti çalışmaları çerçevesinde ziyaret gerçekleştirdiklerini, bu vesileyle de ilin sorunlarını paylaşmak ve görüş alışverişinde bulunmak istediklerini belirtti.
 
Hür Dava Partisi olarak yeni kurulduklarını, önümüzdeki seçimlere girebilmek için gerekli çalışmaları tamamladıklarını söyleyen Saygın, partilerinin İslami ve İnsani amaçlar doğrultusunda kurulduğu ve bu yönde de halka hizmeti amaçlayarak yola çıktıklarını ifade etti.
 
Sayğın, "Parti olarak ilimizin eğitim alanında da eksiklikleri, sorunları olumlu ve yapıcı bir şekilde çözme noktasında paylaşımlarda bulunmak istiyoruz." dedi.
 
Parti yetkililerinin Kına`ya parti programlarını takdim etmesiyle ziyaret sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir