• DOLAR 32.571
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2426.57
  • ...
Dar yolda kaza trafiği felç etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Şehir merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Suburcu/Karagöz Caddesinde meydana gelen hafif maddi hasarlı trafik kazası, yaya ve araç trafiğini felç etti.

 

Kaza, Mehmet Nuri Paşa Camisinin yanında bulunan dolmuş durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir anda freni boşalan 27 M 0308 plakalı yolcu minibüsü, durakta yolcu indiren 27 M 0079 plakalı dolmuşa arkadan çarptı.

 

Araç ve yaya trafiğinin işlek olduğu dar caddede meydana gelen kazada, trafik bir anda adeta felç oldu. Çevrede bulunan trafik polisleri ile esnafın yoğun çabası sonucu tıkanan yol açıldı.

 

Cadde üzerinde işyeri bulunan esnaflar ise, dar olan yoldaki araç parkı ve parkomat sistemine tepki gösterdi. Araç ve yayaların yoğun olduğu caddede, araçların yol kenarına park edilmesinin büyük sıkıntılara neden olduğunu vurgulayan esnaf Mehmet Yaşar, yoldaki parkomat sisteminin kaldırılmasını istedi.

 

Davut Yılmaz ise, "Tek şeritli işlek yolda parkomatın olmasını uygun bulmuyorum. Burası işlek ve hareketli bir yer. Araç trafiğinin dahi yasak olması gereken bir yerde, araçların park edilmesi yanlıştır. Buraya bir ambulans girse kolay kolay çıkamaz." dedi. (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir