• DOLAR 32.556
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.07
  • ...
Hibe teşvik programı oluşturuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA-Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürlüğünce, konu ile ilgili yapılan açıklamada, hibe programına başvuru için "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKG OP) kapsamında yürütülecek olan Kayıtlı İstihdamın Teşviki II (KİTUP II) Projesinin Hibe Bileşenine ilişkin rehber Bakanlığın http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/csgb.portal sitesinde yayınlanmış olup, başvuru süreci başlamıştır." denildi.

 

Açıklamanın devamında, "Genel amacı, Türkiye'de kayıtlı istihdamın teşvik edilmesine ve kayıt dışı istihdamın azaltılmasına katkı sağlamak olan teklif çağrısına İlimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları başvurabilmektedir. Başvuru yapması uygun olan Kurum ve Kuruluşlar, başvuru ile ilgili tüm bilgiler ve başvuru formları Bakanlığın sitesinde yer alan Hibe Başvuru Rehberi ve eklerinde yer almaktadır.
İlimizde kayıtlı istihdamın teşvik edilmesi ve kayıt dışı istihdamın önlenmesi; işçi, işveren ve devlet gibi tüm sosyal ve Kurumsal tarafların kayıt dışı çalışmanın ortaya çıkardığı sorunları aşmasına ve İlimizin ekonomik olarak büyümesi ile gelişmesine de büyük katkılar sağlayacaktır." ifadeleri kullanıldı. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir