• DOLAR 32.538
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2489.78
  • ...
YAR-DER Kadın Komisyonu, Faaliyetlerine Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Yaptığı faaliyetlerle halkın teveccühünü kazanan Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (YAR-DER) Kadın Kolları Komisyonu`nu kurdu.

Hayır faaliyetlerine hızlı başlayan YAR-DER Kadın Kolları, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle muhtaç ailelere yardım kolileri ulaştırmaya başladı.

Yeni kurulan Kadın Kolları Komisyonu`nun, amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Şanlıurfa Yardım eli Derneği Başkanı İbrahim Halil Bilen, yardım götürdükleri bazı ailelerde erkeklerin olmamasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını, ayrıca kadınların, derneğin bayan üyelerine dert ve sıkıntılarını daha rahat anlatabileceklerini düşündüklerinden böyle bir uygulamaya gittiklerini söyledi.

Kadın Kollarının bundan sonraki faaliyetlerini genişleterek devam edeceğini ifade eden Bilen, " Kadın Kollarımız ilk olarak Ramazan ayı nedeniyle fakir ailelere ulaştı. İnşaallah bundan sonra bayan üyelerimiz, daha güzel ve daha büyük hizmetlere imza atacaklardır. İleriki zamanda çeşitli etkinliklerle yolumuza devam edeceğiz."dedi.

 

Ali Durmaz-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir