• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 27 Temmuz Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Medya Gazetesi; `Batmanlı genç İstanbul`da intihar etti` İstanbul`da inşaat mühendisliği bölümünde okuyan Batmanlı genç girdiği bunalım sonucu ağabeyine ait ruhsatlı silahla yaşamına son verdi.

`LYS Tercih Danışma Merkezi Açıldı` 

Batman il milli eğitim müdürlüğü rehberlik ve araştırma merkezi tarafından yükseköğretim kurumu tercihi yapacak öğrenciler için Batman merkez öğretmenevinde LYS tercih danışma merkezi açıldı.
Pusula Gazetesi; `Abisinin Silahı İle Canına Kıydı` 

İstanbul`da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan 24 yaşındaki Batmanlı genç polis olan abisinin silahı ile canına kıydı.

`Baro Başkanı, Şiddet Olaylarına Dikkat Çekti` 

 

Batman Baro Başkanı Yusuf Tanrıseven, son günlerde şiddet olaylarının artış gösterdiğini ve şiddet olaylarına paralel olarak, toplumsal kutuplaşmanın arttırılması için bazı çevrelerce adeta düğmeye basıldığını kaydetti.

 

Doğuş Gazetesi; `Eğitimli Genç Kızlarla Aydınlık Geleceğe Projesi` 
Eğitimli Genç Kızlarla Aydınlık Geleceğe adlı proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 75 kişiye ulaşılan projede hedef 200 kızın okullaştırılması. 
 

`Batman`da İşsizlik Sigortasından Faydalananların Sayısı Arttı` 
Batman`da işsizlik sigortasında faydalananların sayısı artıyor. 2010 yılında 56 kişi, 2011 yılının ilk altı ayında 400 kişi işsizlik sigortasından yararlandı. 

Mezopotamya Gazetesi; `Akboğa` dan Liselere Kayıt Duyurusu` 
Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa sınavsız öğrenci alan genel lise ile mesleki liselere kayıt duyurusu yaptı.

 

Batman Postası Gazetesi; `Batman Cuma Günü 46 Dereceye Ulaşacak` 
Meteoroloji verilerine göre Cuma ve Cumartesi günü Batman`da rekor sıcaklık derecesi görülecek. Gölgede 45 ve 46 derece ile Türkiye`nin en yüksek sıcaklığının yaşanacağı Batman`da, uzmanlar Cuma ve Cumartesi günü zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması uyarısında bulundu.

 

Batman Gazetesi; `Batmanlı Genç İstanbul`da İntihar Etti` 
İstanbul`da ağabeyinin evinde Üniversite okuyan Gercüş nüfusuna kayıtlı olan Mehmet S. girdiği bunalım sonucu polis olan ağabeyinin silahıyla intihar etti. Dün gece saatlerinde cenazesi Gercüş`te toprağa verildi.

 

Çağdaş Gazetesi; `Düşündüren İntiharlar!` 
Bıçakçı köyünde ağaca kendini iple asan Özgür Aslan`ın dışında İstanbul`da İnşaat Mühendisliği okuyan 23 yaşındaki Mehmet Soyvural`ın tabancayla intihar yakınlarını yasa boğdu.

 

Gap Gazetesi; ` Çadırsız Ramazan` 
11 ayın sultanı olarak bilinen ve Müslüman alemi için son derece kutsal bir ibadet olarak kabul edilen Ramazan ayına sayılı günler kala fakir ve yardıma muhtaç ailelere kötü haber. 

M. Sıddık Demir - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir