• DOLAR 32.505
  • EURO 34.642
  • ALTIN 2482.539
  • ...
MÜSİAD'tan TSO' ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Müstakil işadamları Derneği Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti. MÜSİAD Muş Şubesi'nin açılış töreni için şehre gelen Olpak ve beraberindeki heyet, kentte çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundular.

 

MÜSİAD ve beraberindeki heyeti Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Murat Güresmer ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz karşıladı. MUŞ TSO Meclis toplantısında meclis üyeleri ile bir araya gelen MÜSİAD heyeti ile bir süre sohbet edildi. Ziyarete ayrıca İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı da katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan MUŞ TSO Meclis Başkanı Murat Güresmer, MÜSİAD'ın Muş ziyaretini ve şube açılışını çok önemsediklerini ifade etti. Güresmer, yurt içi ve yurt dışında önemli çalışmalara imza atan MÜSİAD'ın, Muş'ta da şube açmasının önemine değinerek, STK'ların Muş için daha kolektif ve ortak projelerle hareket etmesi gerektiğine değindi.

 

Daha sonra konuşan MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, öncelikle MUŞ TSO yönetimine teşekkür ettiklerini belirtti. Daha önce de Muş'ta şube açmayı düşündüklerini belirten Olpak, bugünden sonra Muş ile daha yakından ilgilenmeye ve gelip gitmeye devam edeceklerini söyledi.

 

MÜSİAD'ı Muş'ta görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Cengiz ise, MÜSİAD'ın MUŞ TSO ziyaretini de önemli bulduklarını söyledi.

 

Muş'un huzurlu ve güvenilir bir il olduğunu hatırlatan Cengiz, buradaki tek hedeflerinin ise yatırımcıyı getirmek olduğunu kaydetti. İşadamlarının huzurlu ve güvenli bir ilde yatırım yapmasını sağlamak için ne gerekirse yapacaklarını ifade eden Cengiz, MÜSİAD'ın da bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığını söyledi.

 

MUŞ TSO'ya bağlı üye sayısı ile ilgili olarak da MÜSİAD Başkanı Olpak'a bilgi veren Cengiz, aktif üye sayısını arttırıp kentin ekonomisine katkı sağlamalarını için çaba sarf edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi. (M. Şirin Çağlayan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir