• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Umut Der'in Tatvan'da yardımları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Umut Kervanı Yardım Platformu'na bağlı derneklerden Umut Der Tatvan Şubesi, mağdur olan 10 aileyi ziyaret edip ailelerin sorunlarını dinledi. Dernek yetkilileri, ziyaret sonrası ailelere gıda yardımında bulundu.


Umut Der Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik, 11 kişilik bir aile olan Çelik ailesinin sorunlarını dinledi. Hüsna Çelik, eşinin iflas ettiğini ve eşinin hasta olduğunu söyledi. Yapılan ziyarete de çok sevindiğini dile getiren Çelik, hiçbir gelirlerinin olmadığını ve evlerinin kira olduğunu söyledi.


Daha sonra Kale Mahallesi'nde bulunan 70 yaşlarındaki mağdur aileyi ziyaret eden Umut Der Yardım Komisyonu, yaşlı aile ile bir süre sohbet etti.


Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik, yaşlı çiftin aldığı üç ayda bir yaşlılık maaşıyla geçindiklerini ve bu maaşın kendilerine yetmediğini kaydetti.


Tatvanlı duyarlı hayırseverlere seslenen Çeltik, "Yardım yapmak isteyen Tatvanlı hayırsever esnaflarımız bizimle irtibata geçerek yardım yapabilirler. Tatvan'da çok mağdur olan 10 aileyi ziyaret ederek gıda yardımında bulunduk. Yardım komisyonu olarak sıkıntılarını yerinde gördük. Gerçekten ziyaret ettiğimiz bu aileler çok mağdurdurlar. Yardım paketinde emeği geçen derneğin üye, gönüllüleri ve destek veren hayırsevere teşekkür ediyoruz" dedi. (Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir