• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...
Kırtasiyeciler yeni sezona hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım yaptığı açıklamada, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı olması dileğinde bulunarak, daha katılımcı ve sağduyulu bir eğitim yılı için oda üyeleri kırtasiyeci esnafının ahilik geleneğinden gelen kültürle her zaman hassasiyet içerisinde hareket ettiğine dikkat çekti.

 

Kırtasiyeci esnafının yeni eğitim öğretim döneminde kalite ve sağlığa öncelik verdiğinin altını çizen Başkan Kıvılcım, "Fiyatlarının asgari düzeye çekilmesi, kredi kartlarına taksit imkanı getirilmesi, defterlerin TSE'li firmalarından oluşması, tüm yapışkanlı ürünlerde, pritlerde solventsiz ürünlerin bulunması, okul öncesi eğitimde ders araç ve gereçlerinin pastel boyaların, parmak boyaların, kuru ve sulu boyaların, oyun hamuru ve oyuncakların uluslar arası standart işaretlerine (CE- 71 EN) dikkat edilmesi, bunun en güzel örneğidir." dedi.

 

Başkan Kıvılcım, kültüre açılan kapı olarak değerlendirilen ve öğrencilerin vazgeçilmez tutkusu olan kırtasiye ürünlerinin "kırtasiye kırtasiyeciden alınır" sloganı ile yeni sezona hazır olduğunu hatırlatarak " Bu vesile ile tüm sektörün eğitim yılını kutlar, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmesini temenni ederim." şeklinde sözlerini noktaladı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir