• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TÜMSİAD Bingöl şubesi TÜMEXPO Fuarında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube üyeleri, TÜMSİAD'ın düzenlediği ihracat odaklı "TÜMEXPO - TÜMSİAD Genel Ticaret Fuarı ve Uluslararası KOBİ Şurası"na katıldı.

 

Makine, tekstil, gıda, otomotiv ve inşaat gibi pek çok sektörlerde faaliyet gösteren firmaların katıldığı "TÜMEXPO - TÜMSİAD Genel Ticaret Fuarı"na Bingöl'den TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Vedat Bingöl, Yakup Karagöz, İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, Bingöl Şube üyeleri, TÜMSİAD Bingöl Şube üyesi Bingroup Binler Tekstil ve çok sayıda işadamı katıldı.

 

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkan Yardımcısı ve Bingroup Binler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Bingöl, "Biz, fuarların avantajlarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle çok yoğun olduğumuz zamanlarda bile fuarlara katılıyoruz. Özellikle TÜMEXPO, yurtiçi ve yurtdışı tüm sektörleri kapsayan bir fuar olduğu için, mutlak surette katılmamız gerektiğini düşündük." dedi.

 

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu da, fuarların önemine değinerek şunları söyledi: "Fuarlar, ekonomik kalkınma doğrultusunda firmaların daha aktif pazarlara açılması için son derece önemlidir. Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe sloganıyla yola çıkmış olan TÜMSİAD-Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği, kısa zamanda önemli faaliyetlere imza atan bir Sivil Toplum Kuruluşu oldu. Bizler de Bingöl Şube olarak bu aktif faaliyetler içerisinde sürekli aktif olmaya çalışıyoruz. TÜMSİAD, kurulduğu günden bu yana ekonomik kalkınma doğrultusunda her zaman KOBİ'lerin yanında olmuştur. Bundan sonra her yıl düzenlenecek olan TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı'nın, ekonomiye büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum."

 

Ulusal ve uluslararası düzeyde 40 bin ziyaretçinin beklendiği organizasyona ağırlıklı olarak KOBİ'ler katılırken, 20 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen TÜMEXPO'da 300'e yakın katılımcı, bin dolayında marka ile yer aldı.

 

Hollanda, Almanya, Belçika, Danimarka ve Avusturya'nın yurtdışı katılımcı ülkeler arasında başı çektiği organizasyonun sektörel ürün grupları arasında makine ve ekipmanları, tekstil, gıda, kozmetik, inşaat, sağlık, lojistik, finans, turizm, maden ve mobilya bulunuyor. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir