• DOLAR 32.333
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2286.519
  • ...
 Meteoroloji`den Uyarı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinden sonra İzmir `in güney ve batı ilçeleri ile Aydın ve Muğla `nın kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış olacağından yerel su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar konusunda ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları ve Ardahan çevreleri ile Adana, Osmaniye ve Hatay`ın kıyı ilçelerinde beklenen yağışlara ilave olarak yurdun batı kesimleri akşam saatlerinden sonra yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların gece saatlerinden sonra İzmir`in güney ve batı ilçeleri ile Aydın ve Muğla`nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı; doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve batı, yurdun güneydoğu kesimleri ve Akdeniz kıyıları ile zamanla batı bölgelerde güney ve batı, Marmara`da gece ve sabah saatlerinde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir