• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
Kayıp çocuktan 14 gündür haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus'ta 14 gün önce bisikletiyle evinden ayrılan Yakup Barut'tan, bir daha haber alınamadı. Barut, yakınları tarafından yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamıyor.

 

14 gün önce bisikletiyle evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Yakup'u bulmak için son olarak görüldüğü ormanlık alanda arama çalışması başlatıldı. 5 kişilik AKUT ekibinin, çalışmalarını sonlandırmasının ardından gecelerini gündüzlerine katarak Yakup Barut'u arayan ailesi ve yakınları çocukla ilgili herhangi bir ize rastlayamadı.

14 yaşındaki zihinsel engelli Yakup Barut'un en son görüldüğü Aliağa ve Yeşilkuyu bölgesinden başlayarak tüm Karabucak orman bölgesinde arama yapan aile bireyleri ve yakınları Yakup Barut'un fotoğraflarını da şehrin muhtelif yerlerine astı. Yakınları, Yakup Barut'u görenlerin durumu polise ya da kendilerine bildirmelerini istediler.

 

Kalp hastası ve sürekli ilaç kullanması lazım
Oğlu Yakup Barut'un kalp hastası olduğunu belirten baba Yusuf Barut, "Oğlum 15 yaşında fakat davranışları çocuk gibidir ve bu yüzden kendini ifade edemiyor. Oğlumda kalp rahatsızlığı bulunuyor. Daha önce bu rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduktan sonra sürekli ilaç kullanmak zorundadır. Vatandaşlarımızdan oğlumun bulunması için bizlere yardımcı olmalarını insanlık namına rica ediyoruz. Oğlumun üzerinde evden ayrıldığında sarı tişört ve gri pantolon vardı. Kullandığı bisikletle birlikte evden ayrılmış ve o dakikadan sonra bir daha haber alamadık. Her an oğlumdan gelecek hayırlı haberi bekliyoruz. Gören ve bir duyum alanların 0530 233 31 55 ve 0535 723 89 49 veya 156 ve 155 nolu telefonları aramalarını rica ederiz." dedi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir