• DOLAR 32.591
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2429.026
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Batman'da taziyede bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi Genel Başkanı Av. Zekeriya Yapıcıoğlu, taziye ziyaretinde bulunmak üzere Batman'a geldi.

 

HÜDA PAR Genel Başkanı Av.Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları M.Hüseyin Yılmaz, Bahattin Temel, İsa Aydın, Abdurrahman Cens ve parti yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyetle önceki gün vefat eden H.İsmail Günana'nın (H.İsmailé Hizuwé) taziyesine katıldı.

 

Hizbullah lideri Edip Gümüş'ün dayısı olan H.İsmail Günana'nın (H.İsmailé Hizuwé) Batman GAP Mahallesi'ndeki taziyesine gelen Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet taziye sahipleri tarafından dışarıda karşılandı.

 

Aile ve yakınlarına taziyede bulunup başsağlığı dileyen HÜDA PAR Genel Başkanı Av.Zekeriya Yapıcıoğlu, taziye çıkışında gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

 

Yapıcıoğlu, "İsmail Amcayı kaybettik. Allah gani gani rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabır ve uzun ömürler ihsan etsin. Buradaki yakınlarına bizzat uğrayarak başsağlığı dileyerek taziyelerimizi ilettik. Malumunuz merhum, aynı zamanda Hizbullah Cemaati Lideri Edip Gümüş'ünde dayısıdır. Kendilerine de buradan sizin aracılığınızla taziye dileklerimizi, başsağlığı dileklerimizi iletmiş olalım" şeklinde konuştu.

 

Daha sonra HÜDA PAR Genel Başkanı Av.Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet karayoluyla Diyarbakır'a döndüler. (M.Enes İmir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir