• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Üniversite öğrencileri 1 TL'ye taşınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Geçen sene öğrencileri yeni kampüse ücretsiz taşıyan Üniversite Minibüs Hattı, bu sene üniversitenin taşınmasıyla birlikte üniversite öğrencilerinden gelen talep üzerine 1 TL'ye taşımacılık yapacağını açıkladı.

 

Konu ile ilgili bilgi veren Batman Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Orhan Engin, üniversite öğrencilerini uygun bir fiyata götürmek için üniversite minibüs hattına talepte bulunduklarını belirterek, "Geçen sene biz öğrencileri bedava götüren üniversite minibüs hattına bu sene de öğrencileri uygun bir fiyata götürmek için bir talepte bulunduk. Bir anket düzenledik ve o ankete göre öğrenciler olarak 1 TL gibi bir fiyat belirledik. Bu talebi kooperatife sunduk ve bizi kırmadılar, biçtiğimiz fiyata götüreceklerine söz verdiler. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de kart çıkarıp onları ücretsiz taşıyacaklarını söylediler. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

 

Üniversite Minibüs Hattı Başkan Yardımcısı Mahsum Padir ise, geçen sene üniversite öğrencilerini ücretsiz taşıdıklarını söyleyerek, "Bu sene öğrencilerin talebini aldık ve bize 1 TL gibi bir fiyat biçtiler. Yönetim olarak 25 kilometreyi 1 TL'ye taşıma kararı aldık. Üniversite öğrencilerine elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız. Üniversite öğrencilerini belirli bir kontenjanla bedava taşıyacağız. Bir kısım öğrenciyi de yüzde 50 indirim yaparak taşıyacağız" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir