• DOLAR 32.514
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2475.501
  • ...
HÜDA PAR'lılar piknikte buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Hür Dava Parti Ağrı, Ardahan, Kars il ve ilçe teşkilatı üyeleri Doğubayazıt'ta bir araya geldi. HÜDA PAR Doğubayazıt İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bir araya gelen partililer çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Piknikte buluşan HÜDA PAR'lılar yemeğin ardından çalışmaları hakkında istişareler yaptıkları toplantıya geçtiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, çalışmalarının daha verimli olması için üyeleri arasındaki kaynaşmanın önemine dikkat çekti.
Aslan," Bugün bizler İslami hizmeti esas alan bir camia olarak, çalışmalarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. İnancımız, fertlerimizin bir birlerini severek, samimiyetlerini artırarak çalışmalarını daha da ileri bir saviyeye taşıyacaklarıdır. Bu düşünceden dolayı Doğubayazıt İlçe Teşkilatımızın ev sahipliğinde piknik havasında geçen bu organizasyonu yerine getirdik. Allah-u teala kendi rızası için yaptığınız çalışmaları kabul ve makbul eylesin." dedi.
Ağrı, Ardahan ve Kars'taki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan HÜDA PAR'lıların toplantıları sona erdi. (Ömer Adıgüzel-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir