• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı muhtarları dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Başkanlığı ziyaretlerine devam ediyor. İl Başkanı Lokman Yalçın ve beraberindeki heyet, Ertuğrul Gazi Mahallesi Muhtarı İ. Halil Haktankaçmaz ile Paşabağı Mahallesi Muhtarı Mahmut Boztepe'yi ziyaret etti.

 

Hür Dava Partisi heyetini makamlarında karşılayan mahalle muhtarları, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini ve ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Kendi mahalle sorunlarını İl Başkanı Lokman Yalçın ile anlatan muhtarlar, HÜDA PAR'ın "Halka hayırlı olsun" dileklerinde bulundular.

 

Hür Dava Partisi programı ve amaçları hakkında muhtarları bilgilendiren İl Başkanı Yalçın, HÜDA PAR'ın üç temel prensibinin olduğunu, bunları "Halkımıza hiçbir şekilde yalan söylememek, emanete ihanet etmemek ve yapamayacağımız vaatlerde ve tutamayacağımız sözlerde bulunmamak" olarak açıkladı.

 

İl Başkanı Yalçın, siyasette yeni olduklarını, ama hizmet alanında yeni olmadıklarını ve halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğu anlayışıyla yola çıktıklarını belirtti. (Osman Gülebak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir