• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2323.403
  • ...
Parmak izi ele verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, bir kadının uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını aldı.

 

Bunun üzerine harekete geçen polis, kadını takibe başladı. Hamile olduğu görülen kadın Ulubatlı Hasan Mahallesi'nden çıkarak, Kozan Yolu'nda taksiye bindi. Polis taksiyi kısa süre takip ettikten sonra durdurarak, kadını ve otomobili aradı.

 

Yapılan aramada kadının oturduğu arka koltukta poşet içerisinde, 95 gram eroin bulundu. Kadının Nurcan K. olduğunu belirleyen polis, 5 aylık hamile olan ve 2 yaşında çocuğu bulunan kadını emniyete götürüp sorguya aldı.

 

Zanlının sorgusunda, poşetin içinde eroin olduğundan haberi olmadığını ve poşetin kendisine ait olmadığını ileri sürmesi üzerine parmak izi incelemesine tabi tutulduğu ve poşetteki izlerle birebir uyuştuğu öğrenildi.

 

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Nurcan K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir