• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Beşir Atalay Zabıtaları Heyecanlandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Atalay, belediyeye gelişi sırasında kendisini törenle karşılayan zabıta mangasına ‘Merhaba Zabıta’ diyerek seslendi. Ancak Atalay’ı görünce heyecanlanan bazı zabıtalar Başbakan Yardımcısı`na `Sağol` demek yerine `Merhaba’ diyerek karşılık verdi.

Atalay, Kırıkkale ziyaretinde önce Kırıkkale Valiliği’ne geldi. Burada Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner tarafından karşılanan Atalay, daha sonra Vali Güner`den kısa bir brifing aldı. Daha sonra anı defterini imzalayan Atalay, Vali Güner ile basına kapalı bir görüşme yaptı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Bakan Atalay, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile birlikte Kırıkkale Belediyesi’ne geldi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Başbakan Yardımcısı Atalay`ı, zabıta tören mangası ile karşıladı. Karşılama töreninde heyecanlanan zabıtalar, Atalay’ın ‘Merhaba zabıta’ demesine karşılık zabıtalar da ‘Merhaba’ diyerek cevap verdi. Bunun üzerine Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Korkmaz’a zabıtanın eğitimden geçmesi gerektiğini söyledi. Karşılamanın ardından Belediye Başkanı Korkmaz, slayt eşliğinde makamda şehrin sorunlarını dile getirdi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir