• DOLAR 32.501
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2423.757
  • ...
Tarsus'ta kalite günleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus Belediyesi, 'Kalite Günleri 2. Dondurma Şenliği'nde başarılı personellere hediyeler verildi.


Çalışanları kutlayan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Bu güzel günde, bu aydınlık günde belediyemizde çalışan tüm elemanları bir araya getirmek, bugüne kadar verdikleri hizmetler için özellikle Tarsus halkı adına teşekkür etmek, hem de kaynaşmak, bütünleşmek amacıyla böyle bir etkinlik tertip edildi" dedi.


Başkan Kocamaz, "Biliyorsunuz bu etkinlik birkaç yıldır devam ediyor. Tarsus tarihin derinliklerinde olduğu gibi bu günde hem ülkemizde, hem dünyada sözü edilen bir cazibe merkezi haline geldi. Tarsus halkı adına bugüne kadar verdiğiniz özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah ağız tadınızı bozmasın, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice yıllar hizmet etmeyi de Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin" şeklinde konuştu.


Konuşmanın ardından 2013 Ulusal Kalite Ödülü Başvuru hazırlık çalışması İyileştirme Çalıştayı kriterinde en başarılı personel seçilen Esra Özdemir, Serhat Yılmaz, Erdem Akgül, Göksu Günyaşar ve Mustafa Solak 'Hediye Sepeti' kazanırken, yapılan kura çekiminde de 3 personele 'Hediye Çeki' verildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir