• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
Batman AGD'de planlama toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Anadolu Gençlik Derneği Batman Şubesi planlama toplantısı düzenledi.

 

AGD'den yapılan açıklamada, "Anadolu Gençlik Derneği Batman Şubesi olarak daha güçlü yarınlar için ve güçlü nesiller için planlı ve programlı bir çalışma içerisindeyiz" denildi.

Bir toplumun ihya ve ıslahının, o toplumun çekirdeği olan gençliğin ihya ve ıslahından geçtiği belirtilen açıklamada, "Bu çerçevede gençliğimizi yarınlara hazırlamak, inançlı ve ahlaklı güçlü bir toplum için eğitimli bireyler yetişmesi gerektiğinden Anadolu Gençlik Derneği olarak planlı ve programlı bir eğitim sistemini benimsiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Gerçekleştirilen 2013-2014 yılı planlama toplantısıyla ilgili de bilgi verilen açıklamada, "Bir önceki dönemin muhasebesi ve gelecek eğitim döneminde Batman'daki gençliğimiz için neler yapılabilir üzerinde fikir alışverişi ve yeni dönem çalışmaları programlaştırılmıştır. Toplantımızın ilk gününde yönetim kurulu 2. gününde ise Batman'da seçkin eğitimcilerle birlikte toplantıyı icra ettik. Planlamamızı ve programımızı gün ve tarih olarak şekillendirdik. Tüm genç kardeşlerimizi bu çatı altında toplanmaya davet ediyoruz" şeklinde çağrıda bulunuldu.

Açıklama sonunda, yeni eğitim ve öğretim döneminde Batman'ımıza atanan yeni hocalarımıza ve öğrencilerimize başarılar diler muvaffakiyetler dilendi. (Cevher Ekinci - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir