• DOLAR 32.574
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2433.283
  • ...
DTSO ilçelerde temsilcilik açıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda DTSO Meclis Üyelerine 3 aylık çalışmalar hakkında bilgi veren Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, yeni hizmet binası ve ilçe temsilciliklerinin açılması için çalışma başlattıklarını söyledi.


Üye sayısı 737 olan Bismil, üye sayısı 575 olan Ergani ve üye sayısı 360 olan Silvan'da hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirten Sayar, ilçelerdeki temsilciliklerin 2013 yılı sonunda hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.


Sayar, 'Bu ilçeler ileride büyüyecek ve ticari faaliyetleri daha da artacak olan ilçelerimizdir. Biz yaptığımız bu çalışmayı geleceğe yapılan bir yatırım olarak görüyoruz. Girişimcilerimizin artması ve bin üyeye ulaşılması durumunda ilçelerde ticaret ve sanayi odasının kurulmasının da bir ön adımı olacak' dedi.


Sürdürülmekte olan projelerin yanı sıra yeni hizmet binası için yapılan çalışmalara da değinen Sayar, yeni hizmet binası için çalışmaları hızlandırdıklarını, kısa bir süre içinde odayı yeni ve modern bir hizmet binasına kavuşturmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir