• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Sadaka kutusunu çaldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Kartal'da bir şarküteriye giren kimliği belirsiz bir hırsız, muhtaç vatandaşlara yardım amacıyla işyerine bırakılan sadaka kutusunu çaldı.

Sabah iş yerini açtıktan sonra, içerdeki eşyaları dışarı çıkarmakla uğraşırken alıveriş için iş yerine gelen şahsın sadaka kutusunu çaldığını söyleyen Arif Şahin, "Ben içerdeki eşyaları dışarı çıkarmakla uğraşıyordum. Saat 08.10'da alışveriş için dükkâna gelen şahıs kaşar peyniri istedi. Ben peyniri kesmekle uğraşırken şüpheli şahıs sadaka kutusunu montun altına gizleyerek çalmış." dedi.

Sadaka kutusunun daha sonra çalındığını fark ettiğini belirten Şahin, "İçinde 250 TL olan sadaka kutusunun çalındığını fark etiğimde güvenlik kamerasının görüntülerine baktım. Alışveriş için gelen bir müşteri gibi görünen bir şahıs tarafından çalındığını gördüm. Kamera görüntülerini emniyete götürüp şikâyetçi oldum." ifadelerinde bulundu.

Bu tür olayların önüne geçilmezse bunu devamının geleceğini dile getiren Şahin, bir an önce gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir