• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Umut-Der`den öğrencilere kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), ihtiyaç sahibi ve yetim 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Konu ile ilgili bilgi veren Umut Der Gıda Bankası Genel Başkan Yardımcısı İzzeddin Ekinci, Umut-Der olarak ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yaptıkları yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu söyledi.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımlarında bulunduklarını ifade eden Ekinci, "Umut-Der olarak sürekli yardımlarımızı devam ettirmekteyiz. Okulların açılmasına sayılı günler kala ihtiyaç sahibi ve yetim 200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduk. İnşallah imkânlarımızın dâhilinde kırtasiye yardımlarımıza devam edeceğiz. Yardımlarda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar bize ulaşabilirler. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı, tüm öğretmenler, veliler ve öğrencilere hayırlı olmasını Cenab-ı Allah`tan diliyoruz" dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir