• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...
KDSS şampiyonları, kutsal ve tarihi mekânları gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye`de 4 ana bölgeye ayrılarak yapılan siyer sınavında Marmara bölgesinde ilk 80 kişinin arasına giren yarışmacılar tarihi, kutsal ve doğal güzellikleri olan bölgeleri gezdiler.

Doğruhaber`den şampiyonlara hediyeler
Bu kapsamda gezinin 1.ci günü sabah kahvaltısında buluşan peygamber sevdalısı şampiyonlarının gezisi Fatih Camii, Yavuz Selim Camii, Süleymaniye camii, Sultan Ahmet Camii, Akvaryum ziyareti ile neticendi.

Gezi kapsamında siyer şampiyonları Doğruhaber Gazetesini ziyaret ettiler. Gazete yazar ve çalışanları tarafından karşılanan şampiyonlara gazete binası gezdirildikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Gezinin 2.ci gününde 1453 Panorama Müzesi, Minyatürk, Eyüp Sultan Camii ve Türbesi, Çamlıca Tepesi, Hz Yuşa Tepesi ve Türbesi ziyaret edildi.

Gezi`nin 3. Gününde Bursa`ya Gidildi
Gezinin 3.cü ve son gününde ise sabah erkenden Eskihisar`dan feribotla Yalova`ya oradan da Bursa`ya geçen şampiyonlar, Tarihi Ulu Çınarı gezdikten sonra Uludağ`a çıktılar. Burada doğanın güzelliklerini müşahede eden şampiyonlar, akşama doğru gezinin bitmesiyle evlerine dönüş yapmak üzere Uludağ`dan ayrıldılar.


Geziye katılanlar birçok yer hakkında bilgi edindiklerini ve güzel vakit geçirdiklerini belirttiler. Gezi programı boyunca kendilerine eşlik eden Platform temsilcilerine teşekkür eden şampiyonlar; Resulullah (sav)`in güzel ahlakının toplumda yerleşmesi için gayret sarf eden Peygamber Sevdalıları Platformu`nun çalışmalarının devamını temenni ettiler. (Enes Durmaz/ İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir