• DOLAR 32.555
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2429.938
  • ...
Batman'a atanan öğretmenler ilgiyle karşılandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, Batman'a yeni atanan öğretmenleri havaalanında sıcak bir şekilde karşıladı. Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa'nın talimatıyla ilk atamayla kente gelen öğretmenlerin yabancılık çekmeden işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek öğretmenevine yerleştirilmesi için görevlendirilen personeller, öğretmenleri havaalanında karşıladı.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının girişinde öğretmenleri karşılayan ve tek tek tokalaşan Akboğa, kente yeni atanan öğretmenlerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yabancılık çekmeden işlemlerinin gerçekleştirilmesi için kuruma ait araçlarla havaalanından alınmasını sağladıklarını belirtti.

 

Akboğa, son atamada kentte 528 öğretmenin görevlendirildiğini belirtti.

 

Havaalanında kendilerini Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinin beklediğini gören ve Milli Eğitim Müdürü tarafından karşılanan öğretmenler, gördükleri ilgi nedeniyle büyük mutluluk yaşadılar.

 

Batman'ı çok gelişmiş ve güzel bir il olarak gördüklerini belirten öğretmenler, yeni bir ile yerleşmenin ve alışmanın bazen büyük zorluklara neden olduğunu, ancak Batman Milli Eğitim Müdürlüğü'nün güzel bir misafirperverlik örneği sergileyerek kendilerine yardımcı olmasının mutluluk verici olduğunu söylediler.

 

Yeni atanan öğretmenler ve aileleri, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa'ya, kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle defalarca teşekkür ettiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir