• DOLAR 32.533
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2488.933
  • ...
SON DAKİKA
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 26 Temmuz 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Ekmek Fabrikalarına 15 Yeni Araç
Adana Büyükşehir Belediyesi, Ekmek fabrikalarında üretilen ekmeklerin satış noktalarına daha hijyenik ortamda taşınması için 15 yeni araç alındığını açıkladı.

Meğer Ziyaretmiş
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan`ın ifade vermek için emniyete geldiği iddia edildi. Adana Emniyet Müdürlüğü`nde dün hareketli saatler yaşandı. Ajanslara ve yerel televizyonlara Arıkan`ın belediyede yapılan ihalelerden dolayı ifade vermek için emniyette gittiği ihbarı üzerine basın mensupları emniyet binasında beklemeye başladı.

CHP`li Vekil CHP`yi Topa Tuttu
CHP Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, Deniz Baykal yönetimindeki CHP`nin partiyi iktidara getirmek için çaba göstermediğini ileri sürerek, "Ana muhalefet partisi olmakla yetinmiştir. Hatta onu korumak için faaliyetler, ona göre düzenlenmiştir."dedi.

Eğitim Seviyesi Yükseldikçe Kazalar Azalıyor
Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kazım Barışık, kazaların büyük bir çoğunluğunun öğrenim seviyesi düşük sürücülerden kaynaklandığının belirlendiğini söyledi.

ADANA HABER GAZETESİ: Yaşlı kadın otobüste bulduğu cüzdanı polise teslim etti
67 Yaşındaki Huriye Tepe, belediye otobüsünde bulduğu içinde para ve kimlik olan cüzdanı polise teslim etti. Tepe, "Bu benim insanlık vazifem" dedi.

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir