• DOLAR 32.564
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2433.33
  • ...
HÜDA PAR Van İl Teşkilatı Memur Sen'i ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, İl Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Öztunç Memur-Sen Van Şubesini ziyaret ettiler. HÜDA PAR İl heyetini Memur-Sen Van Şubesi Başkanı Süleyman Şakar ve bağlı sendika başkanları karşıladı.


Memur-Sen Van Şubesi Başkanı Süleyman Şakar, HÜDA PAR il heyetinin kendilerini ziyaret etmekten memnun olduklarını ifade ederek, "HÜDA PAR mevcut olan maddi ve manevi boşlukları inşallah doldurur. HÜDA PAR sadece bir bölgenin veya bir milletin partisi olmamalıdır. Türkiye partisi olmalı ve ümmeti temsil etmelidir. Tüm kesimleri kucaklayan ve vahdet anlayışı olan bir parti olmalıdır" dedi.


Şakar'ın, Suriye'ye müdahale konusunda HÜDA Par olarak görüşlerinin ne olduğu sorusuna karşılık HÜDA PAR) Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, "Batılı güçlerin Suriye'ye müdahaleleri, var olan acı tabloyu daha da kötüleştirecektir. Onların müdahalesi Suriye'nin iyiliği için olmayacaktır. Esed kesinlikle gitmelidir. Fakat batılı güçlerin Esed'in gitmesini fırsat bilip İslam topraklarını işgal etmelerine karşıyız" dedi.


Sayğın, parti olarak misyonlarının çok açık ve geniş olduklarını ifade ederek, İslami ve insani bir programla yola çıktıklarını bu doğrultuda da tüm kesimleri kucaklayacaklarını ifade etti. Diğer partiler, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarıyla mesafelerinde; doğru kimden gelirse gelsin, doğrularının yanında olacaklarını belirtti.


Ziyaret, parti programının sunulmasıyla sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir