• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
`Dünya Parlamentolarını Ablukayı Kaldırmaya Davet`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN -İsmail Heniyye, Gazze`deki Başbakanlık konutunda Avrupalı parlamenterler heyetini kabulü sırasında Avrupa`daki ve tüm dünyadaki parlamentolara seslenerek, Gazze`ye uygulanan haksız ablukanın kaldırılması için çalışılması gerektiğine işaret etti.

Parlamenterlerden oluşan heyetin ziyaretinin Gazze`ye uygulanan ablukanın kaldırılmasına katkıda bulunmasını ümit ettiğini dile getiren Heniyye, Filistin Hükümeti`nin ve Filistin halkının kendilerine destek veren ve sıkıntılarını hafifletmeye çalışan her türlü çabayı takdir ettiğini söyledi.

Konuk heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve Gazze`ye ulaşmak için gösterdikleri çabayı takdir ettiğini ifade eden Heniyye, heyete Gazze`deki ve Filistin`deki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Siyonist işgal rejiminin Filistin halkına ve Gazze Şeridi`ne yönelik ihlallerinden bahseden Heniyye, işgalcinin ihlallerine son vermek için omuz omuza vermek gerektiğini belirtti.

Öte yandan, konuk heyet de Filistin Başbakanı İsmail Heniyye`ye gösterdiği konukseverlik nedeniyle teşekkür ederek, Filistin Hükümeti`nin ve Filistin halkının mesajını tüm dünyaya duyuracaklarını söyledi.

İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir