• DOLAR 32.499
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2429.204
  • ...
Kırtasiyeler hazırlıklarını tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hiçbir eksikliği gözden kaçırmayan kırtasiyeler, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf ederek bütün hazırlıklarını tamamladı. Okulların tatil döneminde zor günler geçiren kırtasiyecilerin, 2013-2014 eğitim öğretim yılın yaklaşması ve dershanelerin eğitime başlamasıyla birlikte işleri açıldı. Okul sezonunun tam başlamasıyla kırtasiyelerde çok daha büyük bir yoğunluk yaşaması bekleniyor. Bu yoğunluğu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kırtasiyeler ürün çeşitlerini artırdıkları gözlendi.


Kitap kırtasiye işletmeciliğini 9 yıldır yaptığını belirten Abdurrahman, "Hazırlıklarımız eksiksiz tamam. İki hafta sonra inşallah okul için kırtasiye malzemesi satmaya başlayacağız. Ürün çeşitliliğini artırdık. Okulların açılmasını bekliyoruz. Okul sezonunun güzel geçeceğini sanıyorum" dedi.


Fiyatların değişmediğini ifade eden Abdurrahman, "Fiyatlar geçen seneye göre aynıdır. Aralarında çok büyük bir fark yok" ifadelerinde bulundu.


Şimdiye kadar okul kayıtları için gerekli olan malzemeleri sattıklarını dile getiren Abdurrahman, bundan sonra çanta, kalem, defter gibi okul için gerekli olan eğitim malzemelerini satabileceklerini söyledi. (Sedat Kuşulay/Hüseyin Yalçın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir