• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
İhlas Küfürde`De Olsa Meyvesini Verir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


Şeytan dan daha ileri zekada bulunan Ebu Cehil kılıklı İslam düşmanlarının halkımıza batıl fikrini aşılayıp batıla yakınlaştırmak ve kabullendirmek için gösterdiği çabayı göz önünde bulundurmak gerekirse ortaya koydukları mücadele gaflet uykusunda bulunan kardeşlerimizin kalplerine,akıllarına ve itikatlarına etki edebilecek kapasitededir.
 

Şeytan; insanlara cehalet elbisesini giydirip gaflet yolunda oyalanmaya çağırır.Şeytanın bu davetine icabet edenler Kuran ve Sünnet çizgisinden ayrılmış olurlar.Şeytanın bu çirkef davetine karşı kendimizi Kuran ve Sünneti Seniye ye sımsıkı sarılıp tüm benliğimizle kendimizi Allah`a (c.c) teslim etmemiz gerekir. Ki buda feth edilmesi mümkün olmayan bir kaledir.
 

O halde ``inançlıyım`` ``inandım`` ``inanıyorum`` demekle nefsini mutmain etmeye çalışıp uyuşukluk ve tembelllik yapanlara Allahın yardımı gelmez.Nitekin batılın İslamı yok etmek için gösterdiği yoğun gayret karşısında `` inançlıyım`` ``inandım`` ``inanıyorum``deyipte tembellik yapıp her geçen gün kendisini batıla yaklaştırır. Bunun vermiş olduğu netice karşısında inancını mala mülke kurban etmekten kaçınmaz. Üstad Bediuzaman ın deyimiyle bu defa bilmeden veya farkında olmadan İslam düşmanlığı yapar.
 

İhlas küfürde de olsa meyvesini verir. Zira ihlasın çaba nın gayretide bellidir. Uyuşukluğun tembelliğin meyveside.
``Bal-Bal`` demekle ağız tatlanmadığı gibi
`` inançlıyım`` ``inandım`` ``inanıyorum`` demeklede imanın tadı elde edilmez.
 

Sadık Doğan / Diyarbakır

Bu haberler de ilginizi çekebilir