• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
Bingöl de üst yapı çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Belediyesi, Saray, İnalı, Kaleönü, Kültür ve Karşıyaka Mahallelerinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Finisher asfalt döküm aracı ile Kültür Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde ve diğer ana caddelerde BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) olarak dökülen asfalt, silindir ve vabıl iş makinası ile bastırılıyor.

 

Kültür Mahallesi'nde yapımı devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Üst yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Atalay, "12 ekip ve yaklaşık 300 personelle üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Saray, Kültür, İnalı, Kaleönü ve Karşıyaka Mahallelerinde çalışmalarımız sürüyor. Saray Mahallesi'nde asfalt çalışmamızı tamamladık. Kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ana güzergâh yolları BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile kaplanacak. Üstyapı'nın devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8'lik ve 6'lık parke döşeme işlemleri devam ediyor. Kültür Mahallemizde ilk asfalt dökümünü gerçekleştirdik. Bunun için de çok mutluyuz. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ediyorum" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir