• DOLAR 32.358
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2324.46
  • ...
İmam babanın `zor görevi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Sakarya `da dün meydana gelen kazada ölen iki kız kardeş, bugün imam olan babalarının kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Söğütlü İlçesinde dün meydana gelen trafik kazasındında hayatını kaybeden Tuğba İlhan ve Zeynep Küçük`ün cenazeleri, evlerinden alınarak Kubbeli Camisi`ne getirildi. Burada baba Hasan Küçük`ün öğle namazına müetakip kıldırdığı cenaze namazının ardından, cenazeler Merkez Söğütlü Mezarlığı`nda toprağa verildi. 
 
Kızlarının cenaze namazını kıldıran baba Küçük, burada yaptığı konuşmada, bir baba olarak hayatının en zor namazını kıldırdığını söyledi. 
 
Küçük, kaza sırasında kızlarının yanında olduğunu belirterek, "Bu hayatta düşünülmeyecek bir olayla karşılaştım. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Acımı paylaşarak bugün kızlarım için dua okuyan herkes hakkını helal etsin" dedi.
 
Cenaze namazına, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Öte yandan kazaya sebebiyet veren ve kazanın ardından kaçan araç sürücüsü Osman H. de bugün yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi. 
 
Dün meydana gelen kazada, akaryakıt istasyonuna giren kamyonetin burada otobüs bekleyen yolculara çarpması sonucu Tuğba İlhan ve Zeynep Küçük ölmüş, anneleri Havva Küçük ise ağır yaralanmıştı

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir