• DOLAR 32.486
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2491.086
  • ...
Esnaf yol ve kavşak istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Viranşehir Organize Sanayi Bölgesine giden yolun bozuk olması ve sanayi bölgesi yolunda kavşak olmamasına esnaflar tepki gösterdi.
Viranşehir OSB'de şuanda 23 işletmenin tam kapasite ile faaliyette bulunduğunu ve bu sayının hızla arttığını belirten esnaf, OSB yolunun adeta kazalara davetiye çıkardığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Viranşehir Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Özdakak, organize sanayi bölgesi esnafının derdinin sadece kavşakla sınırlı olmadığını, bölgedeki caddelerin de adeta köstebek yuvasına döndüğünü söyledi.

Viranşehir OSB'de 23 işletmenin faal durumda olduğunu ifade eden Özdakak, "Şu anda yol ve kavşak sorunumuz var. Özelikle kavşak sorunu bizleri oldukça rahatsız etmektedir. Kavşağın olmaması hem esnafları hem de nakliyecileri ciddi biçimde rahatsız etmektedir. Organize sanayi bölgesinin kavşağının köy yolundan ayrılması lazım." dedi.

Organize sanayi bölgesi esnaflarından Hayrullah Bağçı ise "Şuanda mevcut olan kavşak ne köye nede organize sanayi bölgesine fayda sağlıyor. Sanayi için yeni kavşak yapılmalı veya mevcut kavşak biraz daha yukarıya alınmalı." şeklinde konuştu. Sanayi bölgesi çıkışında kilometrelerce yol kat etmek zorunda kaldıklarını söyleyen Bağçı, sıkıntılarını sağır sultanın bile duyduğunu ifade ederek şu ana kadar hiçbir gelişme olmadığını, bu konuda yetkilileri göreve çağırdıklarını ve şayet bu sorun çözülmezse ana yolu trafiğe kapatıp seslerini bu şekilde duyuracaklarını ifade etti.

Öte yandan ağır tonajlı birçok aracın Viranşehir OSB yolunun bozuk olmasından ve yolda kavşak olmamasından sanayi bölgesine girmediği belirtildi. (Sabri Acet-İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir