• DOLAR 32.354
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2322.886
  • ...
İSMEK`te kayıtlar başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları`nda (İSMEK) yeni eğitim ve öğretim dönemi için kayıtlar, 5 Eylül`de başlayacak.

İSMEK`ten yapılan açıklamaya göre, İstanbul genelinde 233 kurs merkezinde eğitim veren İSMEK, branş sayısını arttırdı.

Verdiği eğitimleri 218`den 250 branşa ulaştıran İSMEK`te, yeni dönem kayıtları, İstanbul genelindeki tüm kurs merkezlerinde 5 Eylül`de başlayacak.

İSMEK, 2013 - 2014 eğitim ve öğretim döneminde, el sanatlarından bilişime, çocuk gelişiminden müziğe, giyimden yiyecek ve içecek hizmetlerine, 28 alan altındaki 250 branşta, ücretsiz sanat ve meslek eğitimi verecek.
Kursiyer adayları, eğitimi verilen branşlarla ilgili detaylı bilgiyi, kurs merkezlerindeki yetkililerin yanı sıra, İSMEK`in www.ismek.org adresli internet sitesinde branşların tanıtıldığı linkleri açarak edinebilecek. İSMEK`te eğitimi verilecek branşlara ilişkin detaylı bilgilere, internet sitesinde yer alan ve kurs merkezlerinden kitapçık olarak edinilebilen branş rehberinden de ulaşılabilecek.

İSMEK`te, Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Bahçecilik, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Gazetecilik, Giyim Üretim Teknolojileri, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Hukuk, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Kuyumculuk Teknolojisi, Matbaa, Muhasebe ve Finansman, Müzik ve Gösteri Sanatları, Pazarlama ve Perakende, Radyo-Televizyon, Sağlık, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam, Spor, Yabancı Diller ve Yiyecek İçecek Hizmetleri gibi 28 ana alanda eğitim verilecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir