• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Esenler Kaymakamı görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - İstanbul Esenler İlçe Kaymakamlığı`na atanan Yüksel Ünal dün resmen görevine başladı.
 
İçişleri Bakanlığı`nca geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete`de yayımlanan kararla eski Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu Mersin`in Mezitli ilçesine atanırken, Kütahya-Simav Kaymakamı Yüksel Ünal`da Esenler`e atanmıştı.
 
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yeni Kaymakam Yüksel Ünal`ı makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.
 
Esenler Belediyesi`nin açıklamasına göre, yeni Kaymakam`a yapılan ziyarette Başkan Göksu`ya, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.
 
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda yapılan ziyarette, Başkan Göksu Kaymakam Ünal`a Esenler hakkında kısa bilgi verdi. Hükümet Konağı inşaatının da son aşamaya geldiğini aktaran Göksu, kısa zaman içerisinde kaymakamlığın yeni yerine taşınacağını belirtti.
 
Belediye Başkanı Göksu ve beraberindeki heyete ziyaret nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Yüksel Ünal, 25 bin nüfuslu Simav`dan 500 bin nüfuslu Esenler`e gelmenin güzel olduğunu vurgulayarak, "Esenler bu nüfusu ile birçok ili geride bırakıyor. Esenler`e hizmet etmek benim için de çok güzel bir tecrübe olacak. Hep birlikte Esenler halkına en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız." dedi.
 
Yeni müftü de göreve başladı
Esenler eski Müftüsü Ali Kara`nın emekliye ayrılmasıyla boşalan Esenler Müftülüğü`ne atanan Halil Şekerci de görevine başladı. 1987 yılında Ağrı-Diyadin Müftüsü olarak göreve başlayan Halil Şekerci, son olarak Ceyhan Müftülüğü görevinde bulunuyordu. (Ali Fidancı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir