• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Mal Hatun Cami çevresi düzenleniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla Cuma namazı öncesi ve sonrası bir araya gelip sohbet eden, mahalleyi gezip halkın sorunlarını dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın bu haftaki durağı, Akpınar Mahallesi oldu. İnşaatı tamamlanan Mal Hatun Camiinde Cuma namazını kılan Başkan Dündar, cami derneğini ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaatı tamamlanıp vatandaşların ibadetine açılan Akpınar Mahallesi Mal Hatun Camiinin, çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

Yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Dündar, "Bizler, halkımızdan gelen talep ve istekleri, imkânlarımız doğrultusunda değerlendirerek her türlü yardımı gerçekleştiriyoruz. Okullarımızın neredeyse tamamına bahçe düzenlemesi, spor sahası ve boya gibi birçok değişik alanda yardımda bulunduk. Okullarımızın yanı sıra camilerimizin de güzelleştirilmesi için, büyük bir çaba gösteriyoruz. Mal Hatun Cami ve çevresinde de, belediye olarak çevre duvarı, 3 ayrı giriş kapısı, avlu düzenlemesi ve sert zemin düzenlemesi yapıyoruz. Bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp, Camimizin daha güzel ve güvenli bir hale gelmesini sağlayacağız." dedi. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir