• DOLAR 32.591
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2511.246
  • ...
Mersin Barosu adli yıla alkollü girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin Barosu Başkanlığı'nın adli yıl açılışı nedeniyle düzenlediği kokteyl, avukatların alkollü kutlamasına sahne oldu.

 

Mersin Barosu lokalinde düzenlenen kokteyle, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Turhan, Mersin Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı, Adnan Yıldırım, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Yücel Ertekin, Mersin Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Baro Başkanı Alpay Antmen, Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Galip Kırcı, Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Seyfettin Atar ve çok sayıda davetli katıldı. Gece boyunca misafirlere canlı müzik eşliğinde bol miktarda alkol ikram edildi.

 

Gecenin açılışında kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Alpay Antmen, gün içerisinde yargı ve adliyeler ile ilgili mesajlar verdiklerini ancak çuvaldızı kendilerine batırmayı da ihmal etmediklerini söyleyerek, "Avukatlar adaletin üç saç ayağından biri, kurucu unsuru diyoruz. O zaman buna göre davranalım. Daha çok okuyalım, daha çok çalışalım ve üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapalım." dedi.

 

Mersin Barosu'nun adli yıl açılış kokteyline katılan avukatlara aşırı miktarda alkol ikram etmesi, "avukatlar yeni adli yıla alkollü girdi" yorumlarına neden oldu. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir