• DOLAR 32.491
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.614
  • ...
BESYO kazananları açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazanan adaylar belli oldu. Üniversitenin resmi internet sitesinde yayınlanan asil listede 23 erkek ile 13 kız öğrencinin yanı sıra 4 aday da milli kontenjandan yer aldı.

 

3 günlük bir eleme aşamasının ardından kayıt yapmaya hak kazanan adaylar, 9-13 Eylül tarihleri arasında Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde kayıt yapabilecek.

 

Bu yıl ilk defa öğrenci alacak olan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği kaydı için adaylardan; devlet veya üniversite hastanelerinden alacakları tam teşekküllü sağlık raporu, diploma veya mezuniyet belgesinin aslı, onaylı nüfus cüzdanı sureti, son 6 ay içinde çekilmiş 8 adet vesikalık fotoğraf ve erkek adaylardan terhis belgesi veya askerlikten muaf olduklarına dair belgeyle (askerlik çağına gelmemiş 1994 ve yukarısı doğumlular ve askerlik yönünden sakıncası bulunmayan 29 yaşından küçüklerin, askerlik durum belgesi getirmelerine gerek yoktur) belirtilen tarihler arasında kayıt merkezine bizzat başvurmaları istendi.

 

Bu arada yedek listede bulunan adayların kayıtlarının ise hak kazanmaları halinde 16-20 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir