• DOLAR 32.676
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2504.491
  • ...
Umut Kapısı Uluslararası İzmir Fuarı`nda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 82`nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Her yıl yaklaşık 1.5 milyon insanın ziyaret ettiği fuar, ulusal ve uluslararası yüzlerce kurum ve kuruluşa tanıtım imkanı sağlıyor.

İzmir`de bir yıl gibi kısa bir süre önce muhtaç ve yoksulların dertlerine derman olmak amacıyla kurulan Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği, bu yıl ilk kez Uluslararası İzmir Fuarı`nda yerini alarak stant açtı.

"Çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz"
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmir Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği Başkanı Hacı Şani, yardım çalışmalarını halkla birlikte yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi; "Umut Kapısı Derneği, yaklaşık bir yıl önce İzmir`de kurulan bir dernektir. Bu derneğin kuruluş amacı; muhtaçların biraz olsun maddi dertlerini dindirmek ve manevi boşluklarını doldurmaktır. Bu amaç ve gaye doğrultusunda bir senedir çok hızlı bir tempoyla, elimizden geldiğince çalışma gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı halkımızla birlikte sürdürüyoruz. Tüm çalışmalarımız gönüllülerimiz aracılığıyla, çok büyük özverilerle yapılmaktadır. Bu amaçlarımızı anlatmak, İzmir halkıyla paylaşmak için bu sene 82.si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı`nda (İEF) bulunuyoruz."

"Kendimizi halka daha iyi tanıtmak için fuardayız"
Amaç ve gayelerini halkla paylaşmak için stant açtıklarını belirten Şani, herkesi stantlarına davet ederek; "Bu fuar, seksen iki senedir uluslararası çapta çalışan bir fuardır. Burada bulunmak, burada var olduğumuzu göstermek ve amaçlarımızı İzmir halkıyla, tüm Türkiye halkıyla, uluslararası halklarla paylaşmak için fuarda stant açtık. Buradaki çalışmalarımız derneğimizin tanıtımına katkı sağlamak, biraz olsun halkımızı İzmir Umut Kapısı`nın çalışmalarından haberdar etmek içindir. İnşallah bu çerçevede muvaffak olacağımızı ve 8 Eylül`e İzmir Enternasyonal Fuarı`nda (İEF) bulunacağımızı buradan belirtmek istiyorum. İzmir halkını, duyarlı olan hayırsever halkımızı İzmir Fuarı`ndaki standımıza davet ediyorum. İnşallah standımıza gelirlerse daha yakından İzmir Umut Kapısı`nı tanımış olurlar ve çalışmalarımıza şahit olmuş olurlar" dedi. (İlyas Yıldız - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir