• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
"Çözüm süreci mutlaka sonuçlandırılmalı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman'ın saygın işadamlarından Necat Nasıroğlu, bölgenin ve Batman'ın kalkınması için mutlaka çözüm sürecinin olumlu bir şekilde sonuçlandırılması gerektiğini belirtti.


Çözüm sürecinin bölgenin ve Batman'ın geleceğin kaderini olumlu yönde etkileyeceğini ifade eden İşadamı Nasıroğlu, çözüm sürecinin sağladığı huzur ortamıyla, ekonomik açıdan Batman'ın büyük bir yükselişe geçeceğini söyledi.


"Bu bölgede huzur olursa gelişme kaçınılmazdır" diyen Nasıroğlu, çözüm sürecinin başarıyla sonuçlanması ile Doğu ve Güneydoğu'nun ülkenin büyüme motoru olacağını dile getirdi.


Süreç çözülürse Türkiye huzuru bulur
Çözüm sürecinin olumlu geçmesi halinde bölgeye çok sayıda iş olanaklarının geleceğini ve işsizliğin son bulacağını vurgulayan Nasıroğlu, "Bizler inanıyoruz ki, Doğu ve Güneydoğu'da barış süreci başarıya ulaşırsa ekonomide bölge daha iyi bir yere gelecektir. Çözüm süreci iyi sonuçlandırılması lazım. Türkiye, kanayan bu yarayı neticelendirmesi gerekir. Bu mesele çözülürse şayet, Türkiye huzuru bulur. Hükümet, bir an önce bu sorunu çözmesi gerekir. Artık kapalı kapılar ardından bazı şeyler yapılmasın. Bu konuda ne gerekiyorsa en hızlı bir şekilde sorunu olumlu neticelendirmesi lazım… Şuan da yatırımlar için her şey halledilmiş ve bir tek bu süreç kalmış. Bu çözüm süreci de olumlu biterse, büyük yatırımlar, huzurla birlikte gelecektir" dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir