• DOLAR 32.601
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2496.078
  • ...
Alkollü sürücü ortalığı birbirine kattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Bolu`da aşırı alkollü olarak direksiyon başına geçen sürücü, kentin en işlek caddesinde 20 tane demir duba ile bir reklam panosu parçalayıp iki kişiye çarpıktan sonra okulun demir parmaklıklarına da parçalayıp bahçeye girdi. Alkollü sürücü ile 3 arkadaşı polis tarafından güçlükle gözaltına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal`da meydana geldi. Sinan Başer, arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra 14 M 0320 minibüsüyle caddeye çıktı. Aşırı alkollü olan Sinan Başer, minibüsüyle Cumhuriyet Caddesi istikametinden İzzet Baysal Caddesi istikametine hızla giderken vatandaşların korku dolu bakışları altında yol kenarındaki 20 tane demir dubayı ve reklam panosunu parçalayarak ilerledi. Çevreye savrulan demir dubalar iki işyerinin camı kırdı.

Vatandaşlar büyük bir panikle sağa sola kaçışırken yayaların yürüdüğü bölüme de giren Sinan Başer, caddede yürüyen Hakan Ersoy ile Irak asıllı Zieyb Tırk`a çarptı. Olayın ardından hızla kaçmaya başlayan Sinan Başer, Sağlık Mahallesi üzerinde kırmızı ışıkta duran araçları görerek direksiyonu kırınca Kültür İlköğretim Okulu`nun dışında bulunan demir korkulukları parçalayıp okulun bahçesine girerek güçlükle durdu.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken minibüs içerisinde bulunan sürücü Sinan Başer ve yanındaki arkadaşları Mehmet Bilir, Fatih Bulut ve Sezer Gökmen gözaltına alınmak istenildiği sırada polise saldırdılar. Ekip otosuna güçlükle bindirilerek tedavi için okulun karşısında bulunan Köroğlu Devlet Hastanesi`ne götürülen dört kişi burada da polislere zor anlar yaşattılar.

Yere yatırılarak kelepçelenen dört kişi polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. Minibüsün içerisinde çok sayıda içki şişesinin olması dikkat çekti.
Minibüsün çarparak yaraladığı iki kişi ise 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldıkları Köroğlu Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir