• DOLAR 32.524
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2429.13
  • ...
Akabe İş Merkezi temeli dualarla atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Karatay Akabe Mahallesi'nde yapılacak olan Akabe İş Merkezi'nin temeli yoğun katılımlı programla yapılan dualarla atıldı.
Program Akabe Mahallesi Muhtarı Mustafa Bulut'un, mahallelerine böyle bir hizmeti gerçekleştiren Karatay Belediyesine yaptığı teşekkür konuşmasıyla başladı. Mustafa Bulut konuşmasının ardından Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş'a bir plaket takdim etti.

 

Muhtar Bulut tarafından plaket alan Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş yaptığı konuşmada, "Akabe Mahallesinde Adliye Sarayı, Adalet Parkı, KTO Karatay Üniversitesi, toplam 2150 dairelik Akkonak Siteleri ile Akabe Siteleri 1 ve 2 yapılmıştı. Dolayısıyla bu mahallemizde bir iş merkezi yapımına zaruriyet doğmuştu. Akabe İş Merkezi 2 bin metrekarelik bir alanda inşa ediliyor. İş merkezinin toplam maliyeti 1 milyon 579 bin TL'dir. 26.02.2014 tarinde bitirilip hizmete açılması planlanıyor." dedi.

 

Meram Belediyesi Başkanı Serdar Kalaycı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof Dr. İlhan Yerlikaya'nın yaptıkları konuşmanın ardından kürsüye davet edilen AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan, "Burada önemli bir ihtiyacı giderecek ve buranın değerini artıracak olan önemli bir eserin hep birlikte temelini atacağız inşallah. Ülkemizde önemli gelişmeler var. Şehrimizde önemli yatırımlar ve hamleler var. Ama etrafımız ateş topu. Sadece komşularımız değil İslam coğrafyası yanıyor. Müslüman kardeşlerimize hep beraber dua edelim. Türkiye eskisi gibi kabuğuna çekilip olanları seyretmiyor. Bu ateşin söndürülmesi için olağanüstü gayret sarf ediyor. İnşallah bu gayret sayesinde etrafımızda adalet ve özgürlük hâkim olur." şeklinde konuştu.

 

Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın okuduğu dua ile İş Merkezinin temeli atıldıktan sonra program sona erdi. (İlyas Yavuz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir