• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...
Barajda aile faciası: 4 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haberi Kaydet Arkadaşına Gönder 24 Temmuz 2011 19:02 - 0 Yorum - 129 Okunma  Ömerli Barajı’nın Pendik Emirli Köyü mevkiinde meydana gelen olayda; İsmail Kılıç (24), 6 aylık hamile Suzan Kılıç (22), Yasin ve Fatma Kılıç (15) baraj kıyısında piknik yapmaya başladı. Bu sırada serinlemek amacıyla baraja giren Fatma Kılıç, suda çırpınmaya başladı.
   
Kardeşlerinin boğulmak üzere olduğunu gören diğer aile fertleri de tek tek baraja atlayarak kardeşlerini kurtarmak istedi. Ancak 4 kişilik aile, birer birer barajın sularında boğularak gözden kayboldu.
   
Olay yerine çağrılan dalgıç ve Kılıç ailesinin yakınları, suya girerek cesetleri aramaya başladı. Saatler süren çalışmanın ardından gençlerin cesetlerine ulaşıldı. İki ceset, olay yerinde hazır tutulan ambulansla Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, diğer iki ceset için olay yerine yeni ambulans çağrıldı.
   
Ancak aradan geçen uzun zamana rağmen olay yerine ambulans gelmeyince Kılıç ailesinin yakınları olay yerinde, “Bu nasıl sorumsuzluk, neden ambulans gönderilmiyor?” diyerek tepki gösterdiler.
   
Kılıç Kardeşler’in cenazeleri, daha sonra yakınları tarafından bir minibüse konularak, Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir