• DOLAR 32.534
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2493.333
  • ...
SON DAKİKA
Bahçeli: Kandil Toz Duman Edilmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahçeli, partisinin İstanbul il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, İstanbul`a geliş nedeninin, ``Türk milliyetçi davasının güzide bir şahsiyeti olan araştırmacı yazar ve kültür adamı Necdet Sevinç`in cenaze törenine katılmak`` olduğunu söyledi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

``Şimdi bütün bunlarla ilgili siyasi iradeyi ortaya koymayacaksınız, bugüne kadar yapılmış olan mücadeleyi başarısız göstereceksiniz, yıllardır devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri üzerindeki karalama faaliyetlerini sürdüreceksiniz, öte yandan terörün tırmandığı bir dönemde sanki Türk Silahlı Kuvvetleri başarısız kalmış, terörün başarısızlığını Türk Silahlı Kuvvetlerinin üzerine yıkarak milleti aldatmaya, oyalamaya çalışan bir polis teşkilatıyla bunu sürdüreceğimizi ifade edeceksiniz. Bunun inandırıcılığı yoktur, bu istismardır. Bu terörle mücadelede bir kaçış yoludur ve beceriksizliğin, başarısızlığın faturasını TSK`ya çıkarma eylemidir. Onun için karakol polisleriyle terörle mücadele etmek mümkün değildir.``

-``KANDİL TOZ DUMAN OLMALIDIR``-

Bahçeli, siyasi iktidarın bir çıkmaz sokakta ve yanlış yolda olduğunu ileri sürerek, TSK`nın terörle mücadelede kahramanlık yapan insanları değişik yöntemlerle suçladığını savundu.

``Bir kısmını cezaevine alarak yeni bir polis teşkilatı düşüncesiyle mücadeleyi sürdürmek 9 yıldan bu yana iktidarda olan siyasi iktidarın terörle mücadeledeki inandırıcılığını sıfırlamak demektir`` diyen Bahçeli, TSK`yı, jandarma güçlerini ve özel harekat mensuplarının tümünün, görevden ayrılmış ya da emekli olmuş özel harekatçıların göreve davet edilmesi gerektiğini söyledi.

Devlet Bahçeli, `` Kandil toz duman olmalı, orada ne kadar terör faaliyetleri içerisinde olan varsa kulaklarından tutulup Türkiye`ye getirilmelidir. Bunun başka çıkar yolu kalmamıştır`` dedi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir