• DOLAR 32.324
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2298.099
  • ...
SON DAKİKA
Kayseri`deki Adeviyye nöbeti sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KAYSERİ - Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Vitir Duası etkinliklerinde ümmetin sıkıntılarının dile getirildi, direnişlere selam verildi ve toplu bir şekilde dua edildi.

Etkinliğin son gününde Kur`an tilavetinin ardından Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğü adına söz alan Kayseri Umut-Der Başkanı Mahmut Sami Göktaş, Müslümanların muzaffer olma ihtimalinin zalimlerinin dizini tir tir titrettiğini ifade edip, Mısır direnişinin bütün dünyada İslami bilinci uyandırdığını, kalpleri Allah`a yönelttiğini söyledi. Kayseri`deki Adeviyye nöbetinin sona ermesine gönlünün razı olmadığını belirten Göktaş, diğer dernek ve vakıfların bu nöbeti devralmalarını ve gerekirse her hafta bir diğerinin bu işe talip olmasını dilediğini ifade etti.

Mahmut Sami Göktaş`ın ardından mikrofonu devralan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş Hoca ise, "Bu dönemde peygamber göndermeye gerek kalmamıştır. Hâşâ bu, Allah`ın gücünün yetmeyeceğinden değildir. Şahit bir ümmet var olduğu için peygambere ihtiyaç yoktur. Şahit ümmet olmak için ise birbirimizi sevmemiz gerekiyor. Zira birbirimizi sevmedikçe iman etmiş sayılmayacağız. İslami toplulukların, cemiyetlerin düşmanlarını üzmek, panikletmek için birlik olmaları gerekir, aksi takdirde şahit ümmet olunamayacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından sinevizyon gösterisi yapıldı ve şiirler okundu. Ümmetin sıkıntıları için çare dilenilen uzun bir Konut duasıyla da beş günlük etkinlik sona erdi. (İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir