• DOLAR 32.548
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2438.136
  • ...
Taziye evinde çatışma: 3 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Cezaevinde hayatını kaybeden Kemal Bakadur'un cenazesinde karşılaşan iki grup arasında çıkan çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Hürriyet Mahallesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bitlis Kapalı Cezaevinde yatan Kemal Bakadur (32), bir hafta önce geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Bakadur'un cenazesi toprağa verildi ve yakınları Hürriyet Mahallesi'ndeki evinde taziye çadırı kurdu. Çıkar amaçlı suç örgütü ile bağlantılı olan iki grup da dün gece Bakadur'un ölümünün yedinci gecesi münasebetiyle verilen mevlit yemeğine gitti. Gruplardan ihale ve icra davalarından satış işlemlerini takip eden Kemal D'nin adamları ile Sarkan A'nin adamları karşılaştı. Aralarında husumet bulunan gruptan bazı kişiler, taziye evinde silahlarına sarıldı. Çıkan çatışmada, her iki gruptan 8 kişi yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Mahmut Daş (36), Ömer Omay (36) ile Orhan Omay (32) doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılar, Adnan O. (30), Atilla M. (42), Aydın D. (36), Serkan A. (36), Abdurrahman A.'nın (36) tedavileri sürüyor.
Bu arada ölenlerin yakınları, kaldırıldığı hastaneyi basarak Atilla M.'yi öldürmek istedi ancak güvenlik önlemi alan polise takıldı.

Olayda ölenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Atilla M'nin de hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Polis olaya karıştığı ileri sürülen çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan polis;konunun uyuşturucu sattırmaktan kaynakladığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi
(Yunus A. Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir