• DOLAR 32.541
  • EURO 34.9
  • ALTIN 2438.17
  • ...
Bingöl merkez köylerde elektrik kesintisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (FEDAŞ) Bingöl Sistem İşletme Grup Yöneticiliği, merkez köylerde farklı zaman dilimlerinde 11 saatlik programlı elektrik kesintisi yapılacağını belirtti.

FEDAŞ' tan yapılan açıklamada, bakım onarım çalışması nedeniyle 30 Ağustos bugün 07.00-18.00 saatleri arasında Ormanardı, Ardıçtepe, Yukarı Kemalan, Aşağı Zeynep, Küçüktekören, Güveçli, Hesan, Üçyaka, Balpınar, Haziran, Altınışık, Çiçekkaya, Erentepe, Düzyayla ve Akpınar köyleri, 31 Ağustos Cumartesi günü yarın 07.00-18.00 saatleri arasında Sancaklı, Dereğazan, Aşağı Çiçekdere, Çiçekdere, Merkot ve Alibir köyleri, 1 Eylül Pazar günü 07.00-18.00 saatleri arasında Koklu, Kılıçlı, İçpınar, Ilıcalar, Şükran, Sevkar, Ürtaçanak, Göl, Kalman, Uzundere, Torik ve Yenibaşlar köyleri ve 2 Eylül Pazartesi günü de 07.00-18.00 saatleri arasında Küçoktekoren, Zeynep, Celal, Akpınar, Güveçli, Akdurmuş, Yeniköy, Üçyaka, Haziran ve Altınışık köylerine elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Elektrik kesintisinin yapılacağı saatlerde vatandaşların, elektrikle çalışan cihazları devreden çıkarmaları uyarısı yapılarak, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatlerden önce bitmesi halinde belirtilen saatten önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları hatırlatmasına yer verildi.

Ayrıca, vatandaşların, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Alo Elektrik telefon hattına başvurabilecekleri belirtildi. ( Nihat kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir