• DOLAR 32.506
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2489.041
  • ...
SON DAKİKA
Başörtüsü Allah`ın Emri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başörtüsü İnsanların Emri Değil Allah`ın Emri

 

Gerçekten de Allah’ın buyurduğu bu emri insanların unutması ne kadarda kötü. Ne yazık ki Müslüman bir ülkede yaşadığımız halde Allahın emir buyurduğu başörtüsü yasaklanıyor . bu tartışma daha da ileri seviyelere ulaşarak, başörtü karşıtları protestolarla baş örtü yasağına destek veriyorlar. Bu da insanları Allahın emrine karşı çıkmanın sembolü oluyor. İnsanların Allahın düzeni yerine şeytana uyup yeryüzünde şeytani bir düzen oluşturuyorlar. Allahın değil de nefislerini çağa göre uydurmaları bu gibi insanların acizliğini gösteriyor.

 

Başörtülü Bacılarımızın Sesini Kimse İşitmiyor

Başörtüsünün yasak olduğu Müslüman bir ülkede başörtülü bacılarımız bu yasağa karşı çıkarak , baş örtüsünün Allahın emri olduğu, baş örtüsünün bir namus sembolü olduğunu insanlara seslerini duyurmak için meydanlara dökülerek seslerini duyurmaya çalıştıklarını görüyoruz. Ama bunlara rağmen seslerini kimselerin işitmediği ve ne yazık ki başörtüsünün serbest olmasını isterken şeytani düzen buna izin vermiyor isteklerimizin tam tersini yaparak başörtüsünü yasaklıyor. Gerçektende şöyle bir baktığımız da insanların baş örtü yasağına destek çıkarak Müslümanların sesini bastırıyorlar. Daha da ileriye gidilerek bacılarımızı toplumdan dışlıyorlar. Allah baş örtülü kardeşlerimize yardım etsin ve bütün Müslümanlara seslerini duyurması için Allah onlara yardım etsin.

Başörtülü İseniz Aç Kalırsınız

Burada Müslüman bacılarımızın bir nevi haklarının yendiğini söyleyebiliriz. Şöyle ki başörtülü bir kardeşimiz bir devlet dairesinde veya özel bir kurum da iş taleblerin de bulundukların da başörtülü oldukları için iş alımına ihtiyaç olduğu halde işe alınmıyorlar. Baş örtü yasağı bir engel gibi karşılarına çıkıyor. Bu daha da ileriye gidilerek başörtüsüne bir gericilik gibi bakılıyor. Halbuki helal giyinmek , Allahın emirlerini yerine getirmek gericilik değildir.

Başörtüsümü Yasak Okumak mı Yasak

Eğitimin zorunlu olduğu halde başörtülü olan kardeşlerimizin okullara alınmaması ve bu kurumun başörtüsüne bir öcü gibi bakmasından başka kötü bir iş olamaz. Çok rastladığımız bu olay üniversitelerde liselerde ve ortaokullarda hemen hemen karşılaştığımız günlük olaylara dönüşüyor. Başörtülü oldukları için okullara alınmayan bu kardeşlerimiz eğitimin zorunlu olduğu halde okullara alınmıyorlar ve okuma yasağına tabi tutuluyorlar. Daha da ileriye gidilerek yılda bir sefer yapılan üniversite sınavlarına yani baraj sınavı olan YGS sınavına sırf başörtülü oldukları için sınava alınmıyorlar. Gerçektende çok üzüntüverici bir olay karşısında kalıyoruz. Bu gibi olaylar neredeyse hemen hemen karşımıza çıkabiliyor.

Peki Kime Uymalıyız Allah’a Mı? Yoksa Şeytani Sisteme mi?

Burada çok açık bir sözle Allaha uymamız gerektiğini altını çizerek belirtmeliyim . Bize sistemin hiçbir fayda vermeyeceğini sistemin kalıcı değil geçici olduğunu şeytani düzene asla boyun eğmeyeceğimizi belirtmeliyiz. Bu davada başörtülü kardeşlerimizin yanında olup onlara destek vermeliyiz. Hakkı batıla çevirmek isteyen bu sistemin daima karşısında durmalıyız ve başörtülü bacılarımızın girdikleri bu sınav karşısında dua ederek başörtülü bacılarımıza destekte bulunmalıyız.
 

 

Yunus Kırgıl
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir