• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sıra Sanat Dünyasındaki Şikelerde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erol Köse, futbolda yaşanan şike olaylarının sanat dünyasında da yaşandığını iddia etti. Yapımcı “Herkesi bir bir deşifre edeceğim” dedi

Her fırsatta sanat dünyasıyla ilgili iddialar ortaya atan yapımcı Erol Köse bir yenisini daha ekledi. Yapımcı, futboldaki şike olaylarının sanat dünyasında da yaşandığını söyledi.

Cem Uzan döneminde Kral TV’deki ödüllerde torpil yapıldığını iddia eden Köse Twitter’daki sayfasına şunları yazdı: “Kral TV yönetimi şu anda çok şeffaf bir durumda ve çok kaliteli ancak daha öncesinde dönen müzikal şikeleri de açıklamak boynumun borcudur. Gerçek ödüller kimindi ama kime verildi hepsini açıklayacağım. Ha ucu bana da dokunacak ama olsun. Bu sırları taşımaktan iyidir. Mahsun kimlerin ödülünü verdirmedi, Tatlıses kimlere ambargo koydu, Uzan bunlara niye okey verdi.”

Yeni bir polemiğin ateşini fitilleyen Köse’ye şarkıcı Reyhan Karaca ve Seren Serengil hak verdi. Karaca müzik dünyasındaki şikelerin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.

Karaca şöyle konuştu: “Müzik dünyasında da birçok haksızlık oluyor. Saymakla bitmez. 1 milyon satan albümler zamanında 200 bin gösterildi. Arada kaynayan korsanlar en büyük örneğidir. Hak etmeyen birçok insana büyük paralar yatırılıp albüm yapılıyor. Bu paralar nereden geliyor. Ödül gecelerinde herkesin şaşırdığı ödüller dağıtıldı. Sana değil de başkasına verecektik, diyerek ödüllerin iadesi istendi. İşin içine girerseniz müzik dünyasında çok şike var.”

Ahlaksızlara ‘hanımefendi’ dendi

Seren Serengil bir operasyonun da sanat dünyasına yapılması gerektiğini açıkladı. Serengil, “Türkiye’de bazı kişileri hiçbir numaraları yokken star gibi gösterdiler. Bunların gerçekte kasetleri satmadı. Konserleri dolmadı” dedi. O kişilerin ahlaksızca yaşadığını iddia eden Serengil sözlerini şöyle sürdürdü: “Ama hanımefendi gibi gösterildiler. Bunları başarılı gibi gösterilirken kasetleri ne kadar sattı, kimse araştırmadı. Ödüller konusunda da şike var. Bu yüzden Türkiye’deki hiçbir ödül gecesine 10 senedir katılmıyorum. Türkiye’de kadının dizisi, programı reyting almadığı için yayından kaldırılıyor. Çok başarılı olarak lanse ediliyor. Bizim camiada şike kesin var.”

BUGÜN GAZETESİ

Bu haberler de ilginizi çekebilir