• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
BDP`li başkana yalanlama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Ceylanpınar`da geçtiğimiz yerel seçimde Ak Parti`den aday adayı olan Menderes Atilla, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Aslan`ın bazı iddiaları üzerine basın toplantısı düzenledi.

Ruha Otelde saat:13.00`te yapılan basın açıklamasına Suriye Meclisi Parlamenteri Nevvab El Beşir ile akrabası olan İzzettin El Fırati`de hazır bulundu. 

Atilla, "20 Ağustos`ta Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Aslan ve yandaşları tarafından İstanbul`da yapılan basın açıklamasında benim 2012 yılı kasım ayında Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Resulayn`ı Esed güçlerinden aldıkları tarihte Resulayn halkına tarafımdan yapılan insani yardımları yerinde incelemek amacıyla yapmış olduğum ziyarette Resulaynlı olan, asıl mesleği ses sanatçısı ve aynı zamanda akrabam olan ÖSO mücahidi İzzettin El Fırati ile çekilmiş fotoğrafımı yeni çekilmiş gibi göstererek, onu ve beni El-Nusra`cı olarak göstermek sureti ile kamuoyu önünde beni çeteci ve Kürt düşmanı olarak lanse etmek suretiyle hedef göstermiştir" dedi. 

Atilla, Abdülkerim Gök ve Suriye Parlamentosu eski milletvekili Nevvaf El Beşir ile beraber çekilmiş olan fotoğrafı da sanki yeni çekilmiş bir fotoğraf gibi göstererek yine Suriyeli eski milletvekilini de El- Nusra`cı gibi göstererek kendilerini El-Nusra`yla işbirlikçi olarak lanse ederek kamuoyunu yanıltmaya çalıştıklarını belirti. 

Nevvaf El Beşir`in eski bir parlamenter olduğunu belirten Atilla, söz konusu fotoğrafın da 2013 yılının başlarında çekildiğini ileri sürdü.
(Osman Gülebak/M. Emin Polat-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir