• DOLAR 32.584
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2426.381
  • ...
Kırtasiyelerde okul telaşı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Öğrenciler 2013-2014 eğitim öğretim yılına 16 Eylül günü başlayacaklar. Yeni eğitim-öğretim sezonunun başlamasına kısa bir süre kala kırtasiyecilerde tatlı bir telaş başladı.


Yaptıkları hazırlıklar hakkında bilgi veren Batmanlı kırtasiyecilerden Sinan İren, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteye gidecek öğrencilerin tüm ihtiyaçları olan kitap ve kırtasiye ürünlerini hazırladıklarını belirterek, "Okul sezonunun yaklaşmasıyla birlikte kırtasiye ürünlerini hazırladık. Veliler, özellikle orijinal ürünler almalıdırlar. Veliler, taklit ürünlerden kaçmalıdır. Sahte ürünler kanserojen etki yaptığı için marka ürünler alınmalıdır. Bizler tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve şuan da ürünlerimizi satışa sunuyoruz. Okul sezonuna hazırız" dedi.


Bir başka kırtasiye sahibi Mehmet Güzel ise, yaklaşık bir haftadan beri hazırlıklara başladıklarını ifade ederek, "Yeni sezon ürünleri getirdik. Çanta çeşitleri, kalemlikler, çocuklar için beslenme çantaları ve A'dan Z'ye kadar tüm kırtasiye ürünlerini hazırladık. Ortaokul, lise, ve üniversiteye giden öğrencileri için kitaplar getirdik. Öğrenci velileri, sıradan ürün almaktan vazgeçsin. Marka ürünler hem kaliteli hem de kanserojen etkisi yoktur. Veliler, bir ürün alırken çocuklarını iyice düşünsünler" ifadelerini kulandı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir